Seminaro tikslas – supažindinti mokymų dalyvius su stalo etiketo reikalavimais dalykinių susitikimų metu, aptarnaujant svarbius klientus, palaikant dalykinius ryšius ir formuojant įmonės įvaizdį.

Tikslinė grupė – esami ir potencialūs vietos projektų vykdytojai, gyvenantys ir (arba) veikiantys VVG teritorijoje.

Seminaras vyks kovo 23 d.

Seminaro temos:

Indai, įrankiai, taurės

  • Indai, jų įvairovė ir dermėTaurės. Gėrimų patiekimo taisyklės, taurių parinkimas
  • Stalo įrankiai, jų įvairovė, paskirtis
  • Stalo užtiesalai: staltiesės, servetėlės
  • Stalo aksesuarai ir puošyba

Stalo serviravimas

  • Pagrindiniai stalo serviravimo principai
  • Pusryčių, pietų, vakarienės stalo serviravimas
  • Šventinio stalo serviravimas
  • Furšetinis stalas

Vaišių patiekimas

  • Patiekalų patiekimo specifika
  • Kavos, arbatos, deserto patiekimas
  • Kaip patiekti cukrų, grietinėlę, sultis, mineralinį vandenį

Vaišės darbo aplinkoje

  • Vaišių iš restorano patiekimas biure
  • Vaišės posėdžių metu
  • Į ką atkreipti dėmesį renkantis tiekėją/restoraną?

Svečių priėmimo ir svečiavimosi kultūra

  • Svečių priėmimo etiketas
  •  Kas ir kaip valgoma?