Seminaro tikslas – supažindinti mokymų dalyvius su stalo etiketo reikalavimais dalykinių susitikimų metu, aptarnaujant svarbius klientus, palaikant dalykinius ryšius ir formuojant įmonės įvaizdį.
Tikslinė grupė – esami ir potencialūs vietos projektų vykdytojai, gyvenantys ir (arba) veikiantys VVG teritorijoje.
Seminaras vyks kovo 23 d.
Seminaro temos:
Indai, įrankiai, taurės
- Indai, jų įvairovė ir dermėTaurės. Gėrimų patiekimo taisyklės, taurių parinkimas
- Stalo įrankiai, jų įvairovė, paskirtis
- Stalo užtiesalai: staltiesės, servetėlės
- Stalo aksesuarai ir puošyba
Stalo serviravimas
- Pagrindiniai stalo serviravimo principai
- Pusryčių, pietų, vakarienės stalo serviravimas
- Šventinio stalo serviravimas
- Furšetinis stalas
Vaišių patiekimas
- Patiekalų patiekimo specifika
- Kavos, arbatos, deserto patiekimas
- Kaip patiekti cukrų, grietinėlę, sultis, mineralinį vandenį
Vaišės darbo aplinkoje
- Vaišių iš restorano patiekimas biure
- Vaišės posėdžių metu
- Į ką atkreipti dėmesį renkantis tiekėją/restoraną?
Svečių priėmimo ir svečiavimosi kultūra
- Svečių priėmimo etiketas
- Kas ir kaip valgoma?